Actueel

ScaleUp Capital breidt haar team uit en zoekt kandidaten

09 Februari 2018

ScaleUp Capital is op zoek naar uitbreiding van het team.
Er wordt gezocht naar:
Strategisch Adviseur/Business Developer/ Projectleider
Operationeel Manager/Officemanager (parttime)
Relatiemanager Smart Capital

Innovatiekrediet 2017

01 April 2017

Het Innovatiekrediet is bestemd voor bedrijven ter financiering van ontwikkelingsprojecten. Het is een risicodragend krediet waar rente over wordt berekend. De hoogte van deze rente is afhankelijk van het risicoprofiel. De projecten moeten producten, processen of diensten voortbrengen die in technologisch opzicht nieuw zijn voor Nederland en die commercieel gezien een goed toekomstperspectief bieden. Met het Innovatiekrediet kan maximaal 35% voor MKB-bedrijven van de totale ontwikkelingskosten van een project worden gefinancierd tot een maximum van 5 miljoen euro. De projectkosten bedragen minimaal 150.000 euro en binnen 4 jaar moet het project gerealiseerd zijn.

Neem contact op met Bram Arts b.arts@chematronics.nl of Twan Smetsers t.smetsers@chematronics.nl
 

subsidieregeling R&D Innovatie

13 Februari 2017

Ondernemers kunnen tot € 100.000 subsidie krijgen op de uitvoering van een R&D project  De regeling heeft als doel om MKB-ondernemers te stimuleren hun innovatieprojecten in een vroeg stadium te laten samenwerken. Zo kan er vroegtijdig bijgestuurd worden, dit vergroot de slagingskans. Maar ook wordt hierdoor de inzet van kapitaal geoptimaliseerd. De regeling is gericht op de topsectoren.

Aarzel niet om bij vragen over dit of andere project mogelijkheden contact met ons op te nemen met Bram Arts b.arts@hematronics.nl