Actueel

Chematronics wordt ScaleUp Heroes

20 Mei 2018

Bij het 10-jarig bestaan van Chematronics in 2017 hebben we onze klanten, partners en relaties geëerd met de geuzennaam ‘ScaleUp heroes’. Daarbij realiseerden we ons al direct heel goed dat onze eigen mannen en vrouwen ook tot deze tribe behoren. Om die reden zijn we na een decennium dus ook klaar voor een nieuwe identiteit.
Daarom dragen we met trots de naam ‘ScaleUp Heroes’ om daarmee de heldenkrachten van onze klanten, partners en relaties te eren.

Extra subsidie voor ‘Van het gas los’ projecten

12 April 2018

Bent u bezig met onderzoek naar en ontwikkeling van producten en diensten voor duurzame energieopwekking, energiebesparing en een flexibele betrouwbare energie-infrastructuur in de gebouwde omgeving? Ondernemers, wetenschappers en kennisinstellingen kunnen daarvoor nu subsidie aanvragen.
Neem contact op met Tjeerd van Loosbroek om te zien bij welke consortia u kunt aansluiten.
 

Innovatiekrediet 2018

01 April 2018

Het Innovatiekrediet is bestemd voor bedrijven ter financiering van ontwikkelingsprojecten. Het is een risicodragend krediet waar rente over wordt berekend. De hoogte van deze rente is afhankelijk van het risicoprofiel. De projecten moeten producten, processen of diensten voortbrengen die in technologisch opzicht nieuw zijn voor Nederland en die commercieel gezien een goed toekomstperspectief bieden. Met het Innovatiekrediet kan maximaal 35% voor MKB-bedrijven van de totale ontwikkelingskosten van een project worden gefinancierd tot een maximum van 5 miljoen euro. De projectkosten bedragen minimaal 150.000 euro en binnen 4 jaar moet het project gerealiseerd zijn.

Neem contact op met Bram Arts b.arts@chematronics.nl of Twan Smetsers t.smetsers@chematronics.nl
 

ScaleUp Capital breidt haar team uit en zoekt kandidaten

09 Februari 2018

ScaleUp Capital is per direct op zoek naar uitbreiding van het team.
Er wordt gezocht naar:
 • Strategisch Adviseur/Business Developer/ Projectleider
 • Operationeel Manager/Officemanager (parttime)
 • Relatiemanager Smart Capital
 • Meldt je aan via de vacature pagina of neem direct contact op met Corine van Overdijk c.vanoverdijk@scaleupcapital.nl 

  subsidieregeling R&D Innovatie

  13 Februari 2017

  Ondernemers kunnen tot € 100.000 subsidie krijgen op de uitvoering van een R&D project  De regeling heeft als doel om MKB-ondernemers te stimuleren hun innovatieprojecten in een vroeg stadium te laten samenwerken. Zo kan er vroegtijdig bijgestuurd worden, dit vergroot de slagingskans. Maar ook wordt hierdoor de inzet van kapitaal geoptimaliseerd. De regeling is gericht op de topsectoren.

  Aarzel niet om bij vragen over dit of andere project mogelijkheden contact met ons op te nemen met Bram Arts b.arts@hematronics.nl