Actueel

NEW Vacature Strategisch Adviseur Projectleider

01 Augustus 2017

Chematronics is per direct op zoek naar een Strategisch Adviseur / Projecleider voor het innovatieve MKB. Iets voor jou? Kijk dan snel op onze Vacaturepagina. 

Vacature Officemanager

28 November 2016

Chematronics breidt uit en is daarom op zoek naar een (parttime) officemanager. Iets voor jou? Kijk dan snel op onze vacaturepagina voor meer informatie.

Vacature bij ScaleUp Capital - Financieringsadviseur voor Scale Ups

28 November 2016

Bij ScaleUp Capital zijn we op zoek naar een Financieringsadviseur voor Scale Up bedrijven.. Voor meer informatie kijk op de vacaturepagina of neem contact met ons op.

Innovatiekrediet 2017

01 September 2016

Het Innovatiekrediet is bestemd voor bedrijven ter financiering van ontwikkelingsprojecten. Het is een risicodragend krediet waar rente over wordt berekend. De hoogte van deze rente is afhankelijk van het risicoprofiel. De projecten moeten producten, processen of diensten voortbrengen die in technologisch opzicht nieuw zijn voor Nederland en die commercieel gezien een goed toekomstperspectief bieden. Met het Innovatiekrediet kan maximaal 35% voor MKB-bedrijven van de totale ontwikkelingskosten van een project worden gefinancierd tot een maximum van 5 miljoen euro. De projectkosten bedragen minimaal 150.000 euro en binnen 4 jaar moet het project gerealiseerd zijn.

Neem contact op met Bram Arts b.arts@chematronics.nl of Twan Smetsers t.smetsers@chematronics.nl
 

subsidieregeling R&D Innovatie

13 Februari 2015

Ondernemers kunnen tot € 100.000 subsidie krijgen op de uitvoering van een R&D project  De regeling heeft als doel om MKB-ondernemers te stimuleren hun innovatieprojecten in een vroeg stadium te laten samenwerken. Zo kan er vroegtijdig bijgestuurd worden, dit vergroot de slagingskans. Maar ook wordt hierdoor de inzet van kapitaal geoptimaliseerd. De regeling is gericht op de topsectoren.

Aarzel niet om bij vragen over dit of andere project mogelijkheden contact met ons op te nemen met Bram Arts b.arts@hematronics.nl