Expertises

Innovatieve ondernemers worden gedreven door de hectiek van alledag. Het werken aan de toekomst, de partners en relaties van morgen, legt het vaak af tegen de uitdagingen van vandaag. Tegen de tijd dat je wel aandacht hiervoor kunt vrijmaken is dit vaak gedreven door bittere noodzaak en loop je het gevaar om de controle te verliezen.

Herken jij je in één van de volgende uitspraken?
 • Je hebt een idee dat verder op te schalen is?
 • Je wilt aanhaken bij nieuwe marktontwikkelingen en partners?
 • Je mist het inzicht in de behoeften van jouw klanten en partners?
 • Je hebt behoefte aan een klankbord op strategisch niveau?
 • Je zoekt de juiste subsidies en middelen om door te groeien?

 • ScaleUp Heroes zorgen er samen met jou voor dat jouw onderneming nieuwe (internationale) kansen creëert, op de juiste wijze evalueert en ze ook daadwerkelijk realiseert. Onze focus ligt daarbij op de realisatie van zowel regionale, nationale als (regionale) Europese subsidies. Daarmee dragen we bij aan de vereiste bedrijfscontinuïteit en duurzame groei van je onderneming. Dit doen wij met een focus op het korte termijn resultaat en de lange termijn visie van jouw onderneming.

  Onze klanten, partners relaties en het eigen team zijn de ScaleUp Heroes. Sinds 2007 staan we voor jou klaar. Met telkens nieuwe initiatieven willen we daarbij relevant zijn en het verschil maken.


 • ScaleUp Heroes, a tribe with a cause  Match - Define your path
  Strategie is de weg die je bewandelt tot het bereiken van je doel. De ScaleUp Roadmap is de visualisatie van die strategie. Lange termijn businessplannen zijn niet meer realistisch, de wereld verandert zodanig snel dat tegen de tijd dat het plan klaar is, men alweer opnieuw moet beginnen. We bepalen samen je route en zetten de eerste stap.


  Ready - Select your partners
  Het opzetten en begeleiden van (subsidie) consortium- en samenwerkingsprojecten vraagt veel van je en jouw organisatie. Door het initiëren en begeleiden van consortia met strategische partners zijn we in staat om de oplossingen te vinden die jouw bedrijf nodig heeft.


  Close - Get it funded
  Als innovatieve ondernemer beschik je soms over beperkte middelen om de groeidoelstellingen te realiseren. Het verwerven van subsidies en publieke middelen voor de financiering van de innovatie en strategische samenwerkingen maken het verschil.

  CONSORTIA IMPACT

  Consortia impact ontstaat niet door een toevallige samenloop van omstandigheden. De juiste partners samenbrengen voor ‘projects with a cause’ vraagt een goede voorbereiding. Vergelijk het met bowlen. Enkel door een goede voorbereiding en de bowlingbal met effect op de juiste plek te richten ('hit the pocket'), realiseer je een Strike, oftewel alle bowling pins gaan om in één worp. Als ondernemer beschik je helaas niet altijd over alle middelen om meerdere keren aan te zetten. De voorbereiding moet efficiënt en effectief zijn. Eén enkele bowling pin omgooien heeft geen blijvend effect. Enkel met een Strike wordt er impact gecreëerd.

  Onze voorwaarden
  Wij hanteren heldere voorwaarden. Onze aanpak is gebaseerd op in de praktijk getoetste methoden en werkwijzen. Methoden die speciaal ontworpen zijn voor innovatieve ondernemers die door willen groeien. Door gebruik te maken van onze methoden en aanpak kunnen wij heldere en transparante afspraken maken, zodat we jou de vereiste kwaliteit bieden.