Expertises

De innovatieve ondernemer en zijn onderneming worden gedreven door de hectiek van alledag. Het werken aan de toekomst en de klanten van morgen legt het vaak af tegen de uitdagingen van vandaag. Tegen de tijd dat u wel aandacht hiervoor kunt vrijmaken is dit vaak gedreven door bittere noodzaak en loopt u het gevaar om de controle te verliezen.

Herkent u zich in één van de volgende uitspraken?
 • U mist het inzicht in de behoeften van uw klanten en partners?
 • U ziet mogelijkheden om verder op te schalen?
 • U zoekt de liquide middelen om door te groeien?
 • U wilt aanhaken bij nieuwe marktontwikkelingen en partners?
 • U heeft behoefte aan een klankbord op strategisch niveau? 

 • Wij zorgen er samen met u voor dat uw onderneming nieuwe (internationale) kansen creëert, op de juiste wijze evalueert en ze ook daadwerkelijk realiseert. Daarmee dragen onze adviseurs bij aan de vereiste bedrijfscontinuïteit en duurzame groei van uw onderneming. Dit doen wij met focus op het korte termijn resultaat en de lange termijn structuur in uw onderneming.

  Onze klanten, relaties en adviseurs zijn ScaleUp Execution Heroes. Sinds 2007 staan we met ons team van adviseurs voor u klaar. We willen daarbij relevant zijn en voor u het verschil maken.

  Strategy | Business Development | Innovation Funding

  Strategy
  Business Development
  Innovation Funding  ScaleUp Roadmap
  Strategie is de weg die men bewandelt bij het bereiken van je doel. De ScaleUp Roadmap is de visualisatie van je strategie. Lange termijn businessplannen zijn niet meer realistisch, de wereld verandert zodanig snel dat tegen de tijd dat het plan klaar is, men alweer opnieuw moet beginnen. 


  Consortia Impact
  Het opzetten en begeleiden van consortium en samenwerkingsprojecten vraagt veel van u en uw organisatie. Door het initiëren en begeleiden van consortium projecten zijn wij in staat om voor u de impact en waarde te creëren die nodig is. 


  Innovation Funding
  Innovatieve ondernemers beschikken vaak over beperkte middelen om hun (groei)doelstellingen te realiseren. Wij adviseren en begeleiden ondernemers in het realiseren van hun innovatie financiering. Of u dit alleen doet of met uw samenwerkingspartners, wij nemen hierin graag het initiatief.

  Business Strike!

  Business succes is geen toevallige samenloop van omstandigheden. Vergelijk het met bowlen. Enkel door een goede voorbereiding en de bowling bal met effect op de juiste plek te richten ('hit the pocket'), realiseer je een Business Strike, oftewel alle bowling pinnen gaan om in één worp. Het MKB beschikt vaak niet over de middelen om meerdere keren aan te zetten. De voorbereiding moet efficiënt en effectief zijn. Een enkele bowling pin omgooien heeft geen blijvend effect. Enkel met een Business Strike wordt voor het MKB waarde gecreëerd.

  Onze voorwaarden
  Wij hanteren heldere voorwaarden. Onze aanpak is gebaseerd op in de praktijk getoetste methoden en werkwijzen. Methoden die speciaal ontworpen zijn voor innovatieve ondernemers die door willen groeien. Door gebruik te maken van onze methoden en aanpak kunnen wij vaste prijsafspraken met u maken en u kwaliteit bieden.